Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Heftruckbaas van de maand april

  06-05-2020

  Mike Hittinger is gekozen tot Heftruckbaas van de maand april!

  Scroll verder

  Heftruckbaas van de maand april

  Mike Hittinger mag zich Heftruckbaas van april 2020 noemen. Gefeliciteerd!

  Veiligheid, efficiëntie en nauwkeurigheid zijn de belangrijkste eigenschappen van een heftruckchauffeur en Mike bezit deze. Hij zorgt voor een veilige omgeving, hij wacht altijd als er een collega voorbijkomt en geeft voorrang aan de veiligheid van zijn collega’s en voor hem zelf. Door vooraf een rit indeling te maken, werkt hij efficiënt en snel. Deze heftruckchauffeur werkt graag en heeft humor! Collega’s zijn hem dankbaar voor alle adviezen die hij geeft.

  Mike is erg trots dat hij benoemd is tot Heftruckbaas. En het is een grote stimulans voor alle collega's van Vrumona. Het Heftruckbaaspakket heeft Peter Basta uitgereikt in het bijzijn van een aantal collega's en dit was een mooi moment met elkaar.

  Ben of ken jij ook een Heftruckbaas bij wie veiligheid voorop staat, altijd leuke anekdotes vertelt en mega efficiënt werkt? Nomineren kan hier


  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico