Wil je met ons in contact komen?

  Hoe heftruckbaas werkt

  De heftruckbaas werkt veilig, efficiënt en nauwkeurig. Het is een chauffeur die niet alleen aan zichzelf denkt, maar ook aan de collega’s in het magazijn. De heftruckbaas is een ambassadeur voor alle heftruckchauffeurs in Nederland en is trots op het vak.

  Scroll verder

  Nomineer jezelf of je collega

  Ben jij die heftruckchauffeur of heb jij een collega bij wie veiligheid altijd voorop staat, die mega efficiënt werkt, wiens skills hoger reiken dan die van een gemiddelde chauffeur en waarmee je enorm heftig kunt lachen? Nomineer hem of haar dan nu als heftruckbaas!

  Wie wordt de échte heftruckbaas

  Genomineerde heftruckchauffeurs worden door de jury, bestaande uit specialisten van BLOM opleidingen en STILL Intern Transport beoordeeld op collegialiteit, efficiëntie en veiligheid. Maandelijks selecteren we een winnaar en hij of zij ontvangt persoonlijk bericht én de unieke Heftruckbaas hoody en cap!

  Heftruckbaas april 2020

  Mike Hittinger

  Vrumona

  Bunnik

  HEFTRUCKBAAS MAART 2020

  Steven van Veen

  Raab Karcher

  Vlaardingen

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico